Σνίτσελ Χόφμαν
Σνίτσελ Χόφμαν για μικρούς και μεγάλους!
Ingredients
- 2 φιλέτα χοιρινά για σνίτσελ
- 20 γρ φρυγανιά τριμμένη
- 1 αυγό
- 20 γρ αλεύρι
- 1 φέτα ζαμπόν
- 1 φέτα τυρί γκούντα
- Αλάτι
- Πιπέρι
Instructions
- Αλατοπιπερώνουμε τα φιλέτα και από πάνω βάζουμε τη φέτα ζαμπόν και τη φέτα τυρί
- Τα διπλώνουμε και τα κρατάμε με μια οδοντογλυφίδα.
- Κατόπιν τα πανάρουμε με την εξής σειρά: αλεύρι, αυγό, φρυγανιά και τα τηγανίζουμε σε καφτό σπορέλαιο.
- Τα αφήνουμε σε απορροφητικό χαρτί να στραγγίξουν.
Notes
Τα σερβίρουμε ζεστά και τα γαρνίρουμε είτε με τηγανιτές πατάταες είτε με ρύζι.